Post-Mortem: A Play in Eight Scenes

Post-Mortem: A Play in Eight Scenes

Post-Mortem: A Play in Eight Scenes

Post-Mortem: A Play in Eight Scenes

Excerpt

The scene is a company headquarters in a quiet section of the Front Line in the spring of 1917. It is a roughly built shelter with a sloping corrugated tin roof. There is an entrance up Right Centre which leads round into the front trench and a doorway left. At the back there is a sandbag wall reaching to within a few feet of the roof; through this opening can be seen the higher wall of the back trench topped with mud and grass and a few old tins; beyond this can be seen occasionally the flashes of guns far back. Every few moments during the whole scene there is the flare of a Very light. It is about 8:30 in the evening.

Search by... Author
Show... All Results Primary Sources Peer-reviewed

Oops!

An unknown error has occurred. Please click the button below to reload the page. If the problem persists, please try again in a little while.